Регионална фармацевтична колегия бургас
Новини
Прочети повече ОБЩО СЪБРАНИЕ РФК БУРГАС

Уважаеми колеги,
На основание чл.10 от Устава на РФК Бургас, Закона за съсловната организация на магистър-фармацевтите и Устава на БФС, на основание на промените в Закон за съсловната организация на магистър-фармацевтите, публикувани в Държавен вестник бр. 64 от 13.08.2019 г.  и във връзка с решение на УС на РФК Бургас от 29.08.2019 г. за провеждане на извънредно общо събрание на Регионалната фармацевтична колегия, Ви уведомявам както следва:

Извънредното общо събрание на РФК Бургас ще се проведе на 31.10.2019г. /четвъртък/ от 18,00 часа /регистрацията започва от 17,30 ч./ в зала „Амфибия” на х-л Аква гр. Бургас при следния дневен ред: 
1.  Избор на делегати на редовния VI Конгрес на БФС.

Присъстват всички вписани в регистъра на РФК Бургас магистър фармацевти. Решенията се вземат с гласовете на делегатите на Общото събрание на колегията.

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА РФК – гр. Бургас: .................
    маг. фарм. Любима Бургазлиева

Прочети повече Делегатско общо събрание

Избор на делегати за общо събрание на РФК  Бургас
Прочети повече Наредба № 4 от 2009 г.

Изменения в Наредба № 4 от 2009 г. за условията и реда за предписване и отпускане на лекарствени продукти
Прочети повече Маг.фарм на РФК Бургас 2019г."Магистър-фармацевт  на РФК Бургас" за 2019г.
Прочети повече БФД 2019

Българските фармацевтични дни 2019 г. сред красотата на природата, в първия планински курорт в България и на Балканите, к.к. Боровец.
За първи път ежегодният форум БФД 2019г., като най-значимото събитие в календара на Българския фармацевтичен съюз, ще се проведе от 21 до 23 юни в нов и атрактивен вариант на територията на х-л „Рила“, Боровец.
Българските фармацевтични дни са запазена марка на Българския фармацевтичен съюз (БФС). Началото на традицията е поставено още през 1996 г. и от тогава форумът се провежда ежегодно, като от 2007 г. придобива популярност под това име. В духа на традициите събитието се свързва с честването на Еньовден, 24 юни, който се възприема като професионалният празник на фармацевтите в България.
Успехът и популярността на форума нарастват с всяка изминала година. В него участва фармацевтичното съсловие, както и представители на държавните институции, академичната общност, студенти, производители, дистрибутори, представители на сродни български и международни организации, както и много специалисти в сферата на здравеопазването.                                            
Фокусът на тазгодишното издание ще бъде приемането на нови правила за добра фармацевтична практика, утвърждаването и въвеждането на Кодекса на БФС за поведение в областта на търговията на дребно с лекарствени продукти по смисъла на чл.40, §1 от Регламент (ЕС) 2016/679.