Регионална фармацевтична колегия бургас
Новини
Прочети повече БФД 2021

На Четиринадесетото издание на Български фармацевтични дни, за магистър фармацевт на РФК Бургас за 2021 г. е избрана маг.-фарм. Лиляна Манукян.
Прочети повече Маг.фарм на РФК Бургас 2019г."Магистър-фармацевт  на РФК Бургас" за 2019г.
Прочети повече БФД 2019

Българските фармацевтични дни 2019 г. сред красотата на природата, в първия планински курорт в България и на Балканите, к.к. Боровец.
За първи път ежегодният форум БФД 2019г., като най-значимото събитие в календара на Българския фармацевтичен съюз, ще се проведе от 21 до 23 юни в нов и атрактивен вариант на територията на х-л „Рила“, Боровец.
Българските фармацевтични дни са запазена марка на Българския фармацевтичен съюз (БФС). Началото на традицията е поставено още през 1996 г. и от тогава форумът се провежда ежегодно, като от 2007 г. придобива популярност под това име. В духа на традициите събитието се свързва с честването на Еньовден, 24 юни, който се възприема като професионалният празник на фармацевтите в България.
Успехът и популярността на форума нарастват с всяка изминала година. В него участва фармацевтичното съсловие, както и представители на държавните институции, академичната общност, студенти, производители, дистрибутори, представители на сродни български и международни организации, както и много специалисти в сферата на здравеопазването.                                            
Фокусът на тазгодишното издание ще бъде приемането на нови правила за добра фармацевтична практика, утвърждаването и въвеждането на Кодекса на БФС за поведение в областта на търговията на дребно с лекарствени продукти по смисъла на чл.40, §1 от Регламент (ЕС) 2016/679.
Прочети повече ТВ СКАТ

ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ 17.02.2019 г.
"Ще останат ли аптеки в малките населени места?"
Прочети повече ЛИЧНИ ДАННИ

ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ОБРАБОТВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧЕН СЪЮЗ